Volwassenen vanaf 12 jaar voor maar € 36,5 in plaats van € 46,5
Kinderen van 4 t/m 11 jaar voor maar € 34 in plaats van € 35
Senioren + 60 voor maar € 35

OPGELET : DE TICKETS ZIJN GELDIG TOT EN MET 5 NOVEMBER 2017

(Openingstijden onderaan de website te vinden)
In geval van vragen of problemen bij het bestellen van tickets,
gelieve contact op te nemen met Teleticketeasy via +32 9 298 01 89 of helpdesk@teleticketeasy.be.

’T IS HIER PHANTASTISCH!

Met de hele familie eropuit?

In attractiepark Phantasialand, net over de grens bij Keulen, vind je actie, avontuur en entertainment. Van spectaculaire liveshows tot ’s werelds steilste wildwaterbaan. Durf jij het aan?

The place to be voor jonge én oude pretparkfans: Phantasialand in het Duitse Brühl, dat behoort tot de populairste attractieparken van Europa.

Je vindt er meer dan veertig spannende attracties, verdeeld over zes bijzondere themagebieden: Fantasy, Mystery, Deep in Africa, Berlin, China Town en Mexico.

Er zijn onder meer zeven achtbanen, twee waterbanen en vijf darkrides.

Ken je de attractie Chiapas al? Chiapas is een wildwaterbaan met maar liefst vijf verdiepingen! Een tochtje duurt zes minuten met onderweg drie afdalingen, waarvan één achterwaarts. Chiapas heeft ‘s werelds steilste afdaling op met een hellingshoek van 53 graden.

Ook een must als je in Phantasialand bent, is Black Mamba, ook wel de slangenkoningin onder de achtbanen genoemd!

 

NIEUW: KLUGHEIM! Eén themawereld. Twee achtbanen. Zes wereldrecords.

In Phantasialand is een nieuwe themawereld genaamd Klugheim te vinden! Een mystieke wereld zowel fascinerend als krachtig, zowel adembenemend als uniek. Ontdek dit geheimzinnige dorp te midden van een machtig rotslandschap.

Beleef deze themawereld met twee nieuwe achtbanen, TARON en RAIK, en hun 6 wereldrecords!

 

KLUGHEIM_2

  • TARON is de snelste multi-lanceer-achtbaan ter wereld.
  • TARON is de langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld in deze bouwstijl.
  • TARON heeft de intensiefste katapult-lancering ter wereld.
  • Een onovertroffen 116 keer kruist de baan zichzelf op maar liefst 58 kruispunten: een wereldrecord voor een multi-lanceer-achtbaan!
  • RAIK is de snelste familie-boomerang ter wereld.
  • RAIK is de langste familie-boomerang ter wereld.

Ontdek ook de andere superattracties zoals Black Mamba, Talocan, Colorado Adventure, Maus au Chocolat, River Quest, Winja’s Fear & Force en Mystery Castle. Aan de allerkleinsten is ook gedacht: die kunnen hun geluk op in het fabelachtige Wuze Town.

Niet zo’n sensatiezoeker?

Gelukkig barst het in Phantasialand van de spectaculaire en hoogkwalitatieve internationale liveshows die stuk voor stuk het bekijken waard zijn. Daarnaast zijn er ook nog leuke winkels, gezellige terrassen, verschillende buffetten en fijne à la carte restaurants.

Celebration

Samen met jullie willen we onze 50e verjaardag vieren! Beleef de Celebration Days van Phantasialand tijdens vier speciale openingsdagen. Op 8 juli, 22 juli, 5 augustus en 19 augustus is het park van 9 uur tot middernacht geopend! Geniet nog langer van onze meermaals bekroonde attracties en shows. Raas in TARON, Black Mamba en onze andere achtbanen de zonsondergang tegemoet. Een dag vol attractiepret en unieke shows in een feestelijke stemming. Als klap op de vuurpijl kan je ’s avonds genieten van een groot celebration-vuurwerk. Een geweldige afsluiter van een feestelijke dag!

Het beste komt nog: de hele dag van 9:00 uur tot 0:00 uur genieten voor de prijs van een normaal dagticket!

Dus waar wacht je nog op? Bestel snel je tickets via funticket!

Praktisch

Hoe geraak ik in Phantasialand?

Met de auto

Komend over de A61: Verlaat de A61 bij Bliesheim (richting Brühl, vervolg ca. 4 km. op de A553/verlaten bij afrit Brühl Süd/linksaf Phantasialandstraße/1e stoplichten rechts Berggeiststraße (Phantasialand)

Komend over de A1: Van de A1 richting Koblenz/ca. 4 km. weg vervolgen op de A553/A553 bij de afslag Brühl-Süd verlaten, richting Brühl Süd aanhouden/rechtsaf Phantasialandstraße/1ste stoplicht rechts Berggeiststraße (Phantasialand)

Voor uw GPS – navigatiesysteem: Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl

Parkeren: Onze parkeerplaatsen „Mystery” en „China Town” staan tot uw beschikking.

Met het openbaar vervoer en shuttlebus

Phantasialand is met de trein gemakkelijk te bereiken. Phantasialand-shuttlebussen staan u bij de KVB-halte van lijn 18„Brühl-Mitte” en bij het station „Brühl Hauptbahnhof” op te wachten. Een retour kost € 3,00 euro.

Wij wensen u een goede reis en kijken uit naar uw bezoek!

Openingstijden Zomer 2017

Foto’s

Tickets phantasialand