juli-lu_1024x210

Volwassenen vanaf 12 jaar voor maar € 31 in plaats van € 45
Kinderen van 4 t/m 11 jaar voor maar € 28 in plaats van € 29
Senioren + 60 voor maar € 29

OPGELET: DE TICKETS ZIJN GELDIG VOOR HET ZOMERSEIZOEN 2016 (TOT EN MET 1 NOVEMBER 2016)
In geval van vragen of problemen bij het bestellen van tickets,
gelieve contact op te nemen met Teleticketeasy via +32 9 298 01 89 of helpdesk@teleticketeasy.be.

’T IS HIER PHANTASTISCH!

Met de hele familie er op uit?

In attractiepark Phantasialand, net over de grens bij Keulen, vind je actie, avontuur & entertainment. Van spectaculaire liveshows tot ’s werelds steilste wildwaterbaan. Durf jij het aan?

The place to be voor jonge én oude pretparkfans: Phantasialand in het Duitse Brühl, dat behoort tot de populairste attractiepark van Europa.

Je vindt er meer dan veertig spannende attracties, verdeeld over zes bijzondere themawerelden. Fantasy, Mystery, Deep in Africa, Berlin, China Town en Mexico.
Er zijn onder meer vier achtbanen, drie waterattracties en vier darkrides.

Ken je de attractie Chiapas al? Chiapas is een wildwaterbaan met maar liefst vijf verdiepingen! Een tochtje duurt zes minuten met onderweg drie afdalingen, waarvan één achterwaarts. Chiapas heeft niet alleen de grootste afdaling, maar ook ‘s werelds steilste met een hellinghoek van 53 graden.

Ook een must als je in Phantasialand bent is Black Mamba – ook wel de slangenkoningin onder de achtbanen genoemd!

 

NIEUW: KLUGHEIM! Eén themagebied. Twee achtbanen. Zes wereldrecords.

Deze zomer is er een volledig nieuw themagebied genaamd Klugheim! Een mystieke wereld zo fascinerend als krachtig, zo adembenemend als uniek. Ontdek dit geheimzinnige dorp temidden van een machtig rotslandschap.

Beleef de themawereld met de twee nieuwe achtbanen TARON & RAIK en hun 6 wereldrecords!

 

KLUGHEIM_2

  • TARON is de snelste multi-lanceer-achtbaan ter wereld.
  • TARON is de langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld in deze bouwstijl.
  • TARON heeft de intensiefste katapult-lancering ter wereld.
  • Een onovertroffen 116 keer kruist de baan zichzelf op maar liefst 58 kruispunten: een wereldrecord voor een multi-lanceer-achtbaan!
  • Raik is de snelste familie-boomerang ter wereld.
  • Raik is de langste familie-boomerang ter wereld.

 

Ontdek ook de andere superattracties zoals Black Mamba, Talocan, Colorado Adventure, Maus au Chocolat, River Quest, Winja’s Fear & Force en Mystery Castle. En aan de allerkleinsten is ook gedacht: die kunnen hun geluk op in het fabelachtige Wuze Town.

Niet zo’n sensatiezoeker?

Gelukkig barst het in Phantasialand van de spectaculaire en hoogkwalitatieve internationale liveshows die stuk voor stuk het bekijken waard zijn. Daarnaast zijn er ook nog leuke winkels, gezellige terrassen en verschillende buffet en fijne à la carte restaurants.

Dus waar wacht je nog op? Bestel snel je tickets via funticket!

Praktisch

Hoe geraak ik in Phantasialand?

Met de auto Komend over de A555: verlaat de A555 bij Godorf (richting Gewerbegebiet Brühl/Berzdorf) /Kerkrader Str. (L150) ca. 4 km volgen/rechts naar de B51/rechtsaf en 9 km de A553 volgen/verlaten bij afrit Brühl Süd/linksaf Phantasialandstraße/1e stoplichten rechts Berggeiststraße (Phantasialand)

Komend over de A1: Van de A1 op de A553 richting A61 Koblenz/Brühl A553 wisselen/A553 bij de afslag Brühl-Süd verlaten, richting Brühl Süd aanhouden/rechtsaf Phantasialandstraße/1e stoplichten rechts Berggeiststraße (Phantasialand)

Voor uw GPS – navigatiesysteem: Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl Parkeren: Onze parkeerplaatsen „Mystery” en „China” staan tot uw beschikking.

Met het openbaar vervoer & shuttlebus
Phantasialand is met de trein gemakkelijk te bereiken. Phantasialand-shuttlebussen bij de KVB-halte van lijn 18 „Brühl-Mitte” en bij het station „Brühl Hauptbahnhof”

Wij wensen u een goede reis en kijken uit naar uw bezoek!

Openingstijden zomer 2016

open-nl-2016

Foto’s