Volwassenen vanaf 12 jaar voor maar € 32,5 in plaats van € 42
Kinderen van 4 t/m 11 jaar voor maar € 28 in plaats van € 29

Beleef de meest betoverende winter vol topattracties en showspektakel
van 24 november t/m 14 januari 2018
dagelijks geopend van 11 uur tot 20 uur *

 

OPGELET : DE TICKETS ZIJN GELDIG VOOR HET WINTERSEIZOEN 2017 – 2018
(TOT EN MET 14 JANUARI 2018)

( * Bekijk de actuele openingstijden onderaan de website)
In geval van vragen of problemen bij het bestellen van tickets,
gelieve contact op te nemen met Teleticketeasy via +32 9 298 01 89 of helpdesk@teleticketeasy.be.

MET ELKE DAG VUURWERK

Met de hele familie eropuit?

Topattracties, showspektakel en een zee van licht: dat is Phantasialand Wintertraum. Kom ook, en creëer herinneringen die je altijd bijblijven.

Het hele attractiepark is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lichtjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Ervaar de schaatsbaan, de winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de spectaculaire shows!

Voor de allerkleinsten zijn er diverse kinderattracties en natuurlijk zijn er vele attracties voor het hele gezin en voor de echte waaghalzen. Op drie attracties na is het hele park met al zijn attracties gewoon geopend!

 

Nieuw in Phantasialand is de nieuwe mysterieuze themawereld Klugheim,
waar je je tussen de vulkanische rotsen in de Middeleeuwen waant.

Hier beleef je niet alleen TARON, de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld, maar vind je ook ´s werelds allergrootste en langste familie-boomerang-achtbaan RAIK. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij blijven zelfs geopend bij temperaturen tot -10°C! Dan is er Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld en stap je samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, als je durft. Of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlin!

Ontdek ook de andere superattracties zoals Black Mamba, Talocan, Colorado Adventure, Maus au Chocolat, River Quest, Winja’s Fear & Force en Mystery Castle. Aan de allerkleinsten is ook gedacht: die kunnen hun geluk op in het fabelachtige Wuze Town.

Niet zo’n sensatiezoeker?

Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas, het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van de perfecte winterdag zal een groots vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het nostalgische 19e eeuwse Berlin.

Dus waar wacht je nog op? Bestel snel je tickets via funticket!

Praktisch

Hoe geraak ik in Phantasialand?

Met de auto

Komend over de A61: Verlaat de A61 bij Bliesheim (richting Brühl, vervolg ca. 4 km. op de A553/verlaten bij afrit Brühl Süd/linksaf Phantasialandstraße/1e stoplichten rechts Berggeiststraße (Phantasialand)

Komend over de A1: Van de A1 richting Koblenz/ca. 4 km. weg vervolgen op de A553/A553 bij de afslag Brühl-Süd verlaten, richting Brühl Süd aanhouden/rechtsaf Phantasialandstraße/1ste stoplicht rechts Berggeiststraße (Phantasialand)

Voor uw GPS – navigatiesysteem: Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl

Parkeren: Onze parkeerplaatsen „Mystery” en „China Town” staan tot uw beschikking.

Met het openbaar vervoer en shuttlebus

Phantasialand is met de trein gemakkelijk te bereiken. Phantasialand-shuttlebussen staan u bij de KVB-halte van lijn 18„Brühl-Mitte” en bij het station „Brühl Hauptbahnhof” op te wachten. Een retour kost € 3,00 euro.

Wij wensen u een goede reis en kijken uit naar uw bezoek!

Openingstijden Winter 2017 – 2018

Foto’s

Tickets Phantasialand

SaveSave