Volwassenen vanaf 12 jaar voor maar € 30 in plaats van € 39,5
Kinderen van 4 t/m 11 jaar voor maar € 25 in plaats van € 26
Senioren + 60 voor maar € 26

OPGELET: DE TICKETS ZIJN GELDIG VOOR HET WINTERSEIZOEN 2016/2017
(Openingstijden onderaan de website te vinden)
In geval van vragen of problemen bij het bestellen van tickets,
gelieve contact op te nemen met Teleticketeasy via +32 9 298 01 89 of helpdesk@teleticketeasy.be.

’T IS HIER PHANTASTISCH!

´Attractiepret – Showspektakel – Zee van Licht. Met elke dag vuurwerk!´

Deze winter is Phantasialand nóg fascinerender. Kom ook, en creëer herinneringen die u altijd bijblijven.

Attractiepret, showspektakel en een zee van licht: dat is Phantasialand Wintertraum.

Het hele attractiepark is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lichtjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Ervaar de schaatsbaan, de winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de bijzondere shows!

Voor de allerkleinsten zijn er diverse kinderattracties en natuurlijk zijn er vele attracties voor het hele gezin of voor de echte waaghalzen. Beleef deze winter onder andere Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld! En stap samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, als je durft. Of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlijn is. In de zomer van 2016 opende in Phantasialand het nieuwe mysterieuze themagebied Klugheim, waar je je in de Middeleeuwen waant. Hier beleef je niet alleen de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld – Taron – maar vind je ook de allergrootste familie-boomerang-achtbaan Raik. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij zijn zelfs geopend bij temperaturen van -10°C!

Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas, het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van de perfecte winterdag zal een prachtig vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het oude Berlijn.

 

Praktisch

Hoe geraak ik in Phantasialand?

Met de auto Komend over de A555: verlaat de A555 bij Godorf (richting Gewerbegebiet Brühl/Berzdorf) /Kerkrader Str. (L150) ca. 4 km volgen/rechts naar de B51/rechtsaf en 9 km de A553 volgen/verlaten bij afrit Brühl Süd/linksaf Phantasialandstraße/1e stoplichten rechts Berggeiststraße (Phantasialand)

Komend over de A1: Van de A1 op de A553 richting A61 Koblenz/Brühl A553 wisselen/A553 bij de afslag Brühl-Süd verlaten, richting Brühl Süd aanhouden/rechtsaf Phantasialandstraße/1e stoplichten rechts Berggeiststraße (Phantasialand)

Voor uw GPS – navigatiesysteem: Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl Parkeren: Onze parkeerplaatsen „Mystery” en „China” staan tot uw beschikking.

Met het openbaar vervoer & shuttlebus
Phantasialand is met de trein gemakkelijk te bereiken. Phantasialand-shuttlebussen bij de KVB-halte van lijn 18 „Brühl-Mitte” en bij het station „Brühl Hauptbahnhof”

Wij wensen u een goede reis en kijken uit naar uw bezoek!

Openingstijden winter 2016

Foto’s

Tickets phantasialand