banner_02.jpg

De goedkoopste tickets voor Phantasialand, altijd op Funticket.be

Geniet dankzij Funticket van kortingen tot €10 per ticket!

PHANTASIALAND WINTERTRAUM
DE WINTERBELEVING MET TOP ATTRACTIES, FASCINERENDE SHOWS, PUUR GENIETEN & MILJOENEN FONKELENDE LICHTJES

 


Duik samen in een betoverende winterdroom van miljoenen fonkelende lichtjes, beleef wereldwijd unieke attracties tot zelfs -10°C, val van de ene verbazing in de andere bij adembenemende shows en trakteer jezelf op de meest verrukkelijke winterse lekkernijen.
 


Phantasialand Wintertraum van 19 november 2022 tot 29 januari 2023.

 

Geniet dankzij Funticket steeds van €10 korting per ticket voor Phantasialand Wintertraum

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

Phantastische themagebieden

Dwaal vol verbazing door prachtig gedecoreerde themawerelden waarin wereldwijd unieke attracties en talrijke andere belevenissen verborgen liggen om door jou ontdekt te worden. Beleef met familie en vrienden de meest onvergetelijke momenten vol plezier en verwondering die je voor altijd bij zullen blijven. In zes prachtig gedecoreerde themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows.

Goedkoop Ticket Phantasialand Korting

Een buitengewone keuken

Zonovergoten tapas, enorme taarten en rijkelijk belegde broodjes: geniet van de ruime keuze aan kwalitatief hoogstaande gerechten die onze restaurants en eetgelegenheden je te bieden hebben. Overheerlijk, gezond en geïnspireerd door de 6 verschillende themawerelden. 

Ontdek de nieuwe wereld Rookburgh

wereldwijd ongeëvenaard avontuur – stoom hangt in de straten, het gebons van machines klinkt in de verte en plots scheert er revolutionnaire vliegmachine rakelings voorbij - F.L.Y.  ’s werelds eerste en langste Flying Launch coaster: een compleet nieuwe achtbaanbeleving, de droom van vliegen komt uit! Liggend op je buik zal je de vrijheid van het vliegen voelen als nooit tevoren. Ontdek ook culinair Rookburgh en geniet van huisgemaakte heerlijkheden, van zoet tot hartig, hier is echt alles handgemaakt! Proef ook eens één van de 15 soorten craft bier of een spannende cocktailbowl. Een ervaring die alle voorbeelding voorbij gaat!

Goedkoop Ticket Phantasialand Korting