FAQ

Ja, voor kinderen tussen 0 en 4 jaar kun je een gratis ticket aanvragen, deze zijn ook aan een specifieke datum verbonden. 

Op deze manier kunnen we het ook voor de kleintjes zo aangenaam mogelijk maken. 

Helaas, de kassa's in Phantasialand zijn vooralsnog gesloten.

Een bezoek is alleen mogelijk met een vooraf gekocht online ticket op een vaste datum. 

Het ticket wordt onmiddellijk na betaling verstuurd per email. Gelieve deze tickets uit te printen en mee te nemen naar het park als toegangsbewijs. U hoeft niet meer via de kassa te passeren. Het ticket kan vanaf mobiele apparaten zoals smartphone of tablet gelezen worden. Het is echter aangeraden om telkens een geprinte versie van het ticket mee te nemen omdat deelnemen aan acties enkelijk mogelijk is op vertoon van een gedrukt ticket.

Tickets worden onmiddelijk verstuurd per e-mail na het vervolledigen van uw betaling. U ontvangt steeds 2 mails: Mail 1 met het betalingsbewijs en mail 2 met een link naar de af te drukken tickets. Het betalingsbewijs is geen inkomticket en kan dus niet gebruikt worden om het park te betreden. Gelieve altijd na te kijken of de e-mail(s) niet in uw SPAM-folder zijn beland. Indien u geen link voor de tickets ontvangt dient u contact op te nemen met de helpdesk via helpdesk@teleticketeasy.be of telefonisch via +32 9 277 92 79.

Ja natuurlijk, de tickets staan op naam van de aankoper, maar uiteraard kunnen ze gebruikt worden voor iedereen binnen de gekozen leeftijdscategorie. (volwassenen, kinderen of senioren). Er kan steeds gevraagd worden naar een geldige legitimatie. Gelieve dus uw identiteitskaart bij zich te hebben.
Wij zijn officieel partner voor Phantasialand en bieden acties aan in samenwerking met mediapartners.
Tickets worden via het beveiligde bestelplatform van Teleticketeasy verwerkt. Heel dit proces loopt via een beveiligde betaallink. Bank- en kredietbetalingen dienen altijd -voor de veiligheid van onze klanten- bevestigd te worden via je bankpas. Mocht je hierover nog vragen hebben kan je steeds bellen naar onze ticketpartner Teleticketeasy op +32 9 277 92 79 of surfen naar teleticketeasy.be.

Het bestelsysteem van Teleticketeasy is geïntegreerd in de website van www.funticket.be via een Iframe. Heel het bestelproces loopt via een https betaallink en is dus beveiligd.

De aangeboden tickets zijn geldig voor één specifieke datum, zelf te kiezen bij aankoop, in het zomerseizoen.

Het zomerseizoen loopt tot 18 november 2021. 

 

Check de actuele openingstijden evenals de corona- en hygiëne maatregelen op: 

https://www.phantasialand.de/nl/informatie-over-de-opening

 

 

De tickets die je ontvangt worden in een pdf opgestuurd. Deze kan je gewoon openen en afprinten. Zorg wel voor een goede printkwaliteit zodat aan de kassa de scan je ticket kan lezen. Indien je geen pdf adobe document kan openen kan je hier de software downloaden.
Deze betalingsmethodes worden ondersteund: Visa, Mastercard, Bancontact.
Kinderen t.e.m. 11 jaar of bezoekers ouder dan 60 jaar kunnen om een geldige legitimatie worden gevraagd. Zorg er zeker voor dat je deze meehebt. Indien dit niet kan worden overhandigd en er bestaat twijfel over de leeftijd, dan kunnen ze enkel nog een gewoon ticket aan het volwassenentarief aanschaffen.